Deskundig

De LifeStyle Keuken is het resultaat van een waardevolle samenwerking tussen De Keuken Designers en LifeStyle Home Collection. Ze vormen een goed duo. Met de deskundigheid van De Keuken Designers en de inspirerende woonbeleving van LifeStyle is perfectie voor u binnen handbereik. De LifeStyle Keuken is het neusje van de zalm… straks bij u thuis!

De Keuken Designers: deskundig!

Bij De Keuken Designers staan persoonlijke aandacht en eerlijk advies voorop. De kennis en kunde van De Keuken Designers zorgen voor kwaliteit in huis.

De Keuken Designers staan garant voor:

  • Individueel maatwerk
  • Interieuradvies
  • Goede afspraken (afspraak = afspraak!)
  • Uitstekende begeleiding van a tot z, van ontwerp tot levering.


 

Life is beautiful and we show it…

LifeStyle Home Collection is een toonaangevende retailer op het gebied van Home Living, Decoration, Furniture, Personal Care & Fashion. Met 16 winkels, 3 franchisewinkels, shop-in-shops in Nederland, een winkel in Antwerpen en meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd. Daarmee is LifeStyle een constante inspirator op het gebied van woontrends en living.

De Original LifeStyle Stores ademen een warme en aantrekkelijke woonsfeer uit. Lifestyle wil mensen thuis laten genieten van de alledaagse dingen van het leven. Met de juiste artikelen krijgt u een persoonlijke sfeer in huis. Zodat u net even meer kan genieten van het moment.